Købmandsgården

Op                                              

 

 

Han Herred Quilterne (HHQ) blev oprettet den 6. januar 2000 af en flok kreative og syglade patchwork-piger. En del af pigerne havde længe syet sammen, men syntes nu, at var tiden inde til at danne en forening, som fik navnet Han Herred Quilterne. Foreningen har base på Købmandsgaarden i Skerping

Vi mødes og syr kl. 19-22 den første torsdag i månederne september til maj i Købmandsgaarden, hvor vi hygger, syr, hjælper hinanden og viser hvad vi siden sidst har fået lavet. Vi skiftes til at have brød med og Købmandsgården giver kaffe.

 

Gennem årene har vi hver især syet en masse små og store ting, som venner, familie og vi selv har fået glæde af. Se billederne fra vores  jubilæumsudstilling  HH Tæppet

 

I løbet af året afholder vi generalforsamling, nogle kurser og til jul juleafslutning med gløgg, pakkespil og æbleskiver.

 

Vi har også i fællesskab lavet større ting. I 2000 syede vi en messehagel til Bejstrup Kirke. Se billeder, artikel fra Sognebladet og avisartikel her (link).

 

I 2001 påbegyndte vi HH Tæppet . Købmandsgården sponserede stofferne og de forskellige medlemmer lavede et motiv inspireret af egnens turistbrochurer.  Da vi havde nok, færdiggjorde en arbejdsgruppe på fem tæppet. Tæppet blev afsløret til vores 5 års jubilæumsudstilling den dato 2005. Tæppet, som til daglig hænger i Købmandsgaarden i Skerping, har været omtalt i diverse aviser og Familiejournalen.

 

Det er muligt at låne Han Herred Tæppet til udstilling. Det har blandt andet været udstillet hos. Fjerritslev Turistbureau, Klim Kalkovn og Lokalhistorisk sognegruppe Øland. Er du interesseret i at låne tæppet, skal du henvende dig til bestyrelsen.

 

Pt. har vi ikke større fælles projekter i gang, men bliver vi præsenteret for den rette ide er vi klar til nye udfordringer.

 

Vi synes, at det altid er sjovt at blive inspireret og lære nye teknikker, derfor lægger vi vægt på årligt at afholde kurser og arrangere udstillinger

Hvordan bliver jeg medlem?

Du er meget velkommen til at besøge os en aften for at se, om vi er noget for dig.

 

Hvad er kontingentet?

Kontingentet er 270 kr. om året.