Købmandsgården

Op

Alice Frost 2012

Jeg laver tekstilbilleder med landskabs-, flora og dyremotiver - syet op i en naturalistisk udtryksform.
Så længe jeg kan huske tilbage, har min kreative side haft en stor betydning i mit liv. Fra helt lille pige, har jeg afprøvet rigtig mange forskellige sider af håndarbejdets kunst. Jeg har syet eget tøj, hæklet, strikket, broderet og lavet porcelænsdukker.
I ca. 1992 opdagede jeg patchworkens mange muligheder og det blev hurtigt min altoverskyggende interesse. Med alt respekt for de gamle traditionelle mønstre, fandt jeg dog hurtigt ud af - at det som gav mig værdi - var at arbejde med den tankemæssige udfordring. Det har betydet, at jeg ofte har lavet patchworkarbejder af anderledes karakter.
Omkring 2005 mødte jeg tekstilbillederne, som udfordrede mig på min håndværksmæssige kunnen og på min kreative tanke.
Motiverne finder jeg i den natur som omgiver os, som frodigt giver sin inspiration fra sig og som giver os muligheden for at føle og sanse, hvis man har øje for dens skønhed og mangfoldighed.
Jeg har ingen håndarbejds- eller kunstuddannelse bag mig, men er autodidakt gennem de mange kreative udfordringer, jeg altid har givet mig selv.
Men udfordringerne facinerer mig og er hver eneste dag en kilde til glæde, trivsel og udvikling.

Alice har tidligere udstillet flere steder i Danmark, men har du ikke haft chancen for at se hendes mange spændende værker, så  er muligheden her, du kan også hente inspiration fra hendes hjemmeside:
http://www.af-tekstilbilleder.dk/10763484